Om Alta Golfpark

Alta Golfpark ligger flott til på Kvenvikmoen utenfor Alta sentrum.

Det er en 9-hulls bane som 4 ulike utslag på hvert hull, slik at det er spennende å gå en 18-hulls runde. Det kreves kurset «veien til golf» for å spille på Alta Golfpark, men for de av dere som ikke har tatt det er enda, er dere selvfølgelig hjertelig velkommen innom for å bruke våre andre fasiliteter.

Klubbhusets åpningstider er 0800-2000 hver dag.

Banen har i prinsippet ingen åpningstid og kan benyttes hele døgnet. Utstyr i til minigolf, fotballgolf og frisbeegolf ligger i egne kasser som er merket ved inngangspartiet til klubbhuset.

Vi tilbyr kurs for de som ønsker å bli golfspillere.

På området finnes det driving range, puttebane, korthullsbane med 6 hull (de som ikke har kurs kan spille her). Se priser her.

Golfklubben leier ut 7 rom til golfspillere eller andre som har behov for rimelig overnatting. Kontakt daglig leder Roar Johansen 97764229 for reservasjon