Veien til golf

Har du lyst til å spille golf?

Golf er en sosial og trivelig idrett, som gir deg mange flotte naturopplevelser. Samtidig holder du deg i form og forskning viser at golfere, statistisk sett, øker livslengden med omtrent 5 år.

Som i all annen idrett, må man trene for å bli god. For å utvikle dine ferdigheter, er det nødvendig å bruke tid på trening, få tips fra instruktører og å være tålmodig.

Veien til golf-kurset

Norges Golfforbund og klubbene endrer opplæringen for Veien til Golf  (VTG). 2021 er Altagolfklubb tatt ut til å være en av 10 pilotklubber for å teste ut nytt VTG kurs for sine medlemmer.

Tidligere var det satt opp et 12 timers kurs fordelt på 4 kursdager. Vi vil teste ut følgende modell.

1. E-læringsmodul på nett hvor kursdeltageren leser og løser oppgaver.

2. 5 timer med kurs hvor en av våre golftrenere/instruktører har fokus på grep, oppstilling, balanse,ballpossisjon , sikte. nærspill og lange slag.

3. Medlemmet ønsker seg en fadder fra vår klubb. Det kan være hvem som helst,gjerne en som kursdeltager kjenner,  kravet er at medlemmet har under 36 i  handicap  (HCP). Kjenner deltageren ingen         hos oss vil vi plukke ut en fadder. Hovedfokus fadderen har er spill på banen,  etikette på og utenfor banen, regler og sikkerhet.

Trykk linken på linjen under for påmelding: Kurset Veien Til Golf.

Da setter vi i gang kurs nr. 4 i «Veien til golf» Kurset starter i løpet av uke 31. (første uke i august) Nærmere info kommer. Meld deg på linken over.

Det kan være lurt å bli venn med oss på Facebook , der vil det meste av informasjon komme. Sender du en mail til roar@altagolf.no eller ringer 97764229 vil jeg også kunne svare. Husk å ha klær etter forholdene, vi er ute i 2 1/2 time.

I kalenderen under kan du se når de neste kursene blir holdt.

(Dato på kurs er ikke satt, men i løpet av uke 31.)